Actualitate, Politica

Elena Udrea este on-line şi după gratii!

Fostul candidat al României la alegerile prezidenţiale a PMP, Elena Udrea care a ajuns după gratii în această lună pentru implicarea în celebrele dosare Microsoft şi Gala Bute este activă pe pagina sa de socializare.
Ne-am obişnuit în ultima perioadă în România ca politicienii sau oamenii de afaceri care au ajuns în ultima perioadă după gratii să devină scriitori sau formatori de opinii pe bloguri sau pagini de socializare.

Într-un mesaj postat pe facebook Elena Udrea ţine să aducă câteva lămuriri despre situaţia în care se află:
„Pentru că am văzut că există anumite nedumeriri legate de comunicarea mea publică din ultima perioadă, vreau să fac câteva clarificări:
• Sunt “tocată” sistematic în presă şi acest asalt asupra mea are ca rezultat creşterea presiunii asupra magistraţilor şi impunerea unei imagini publice de vinovăţie, care apoi se transformă în argumente pentru acuzatori. De aceea, înţeleg să mă apăr comunicând activ, pentru a se auzi şi varianta apărării.
• Voi respecta toate condiţiile legale şi nu voi vorbi (cum nu am făcut-o nici până acum) în vreun moment pe fondul cauzelor sau despre persoane implicate în dosare.
• Mesajele pe care le vedeţi pe pagina mea de Facebook sunt postate de echipa de comunicare şi sunt transmise prin intermediul telefonului, la care am acces zilnic, în mod legal, precum toţi ceilalţi care se află în arest.
• În perioada următoare, voi desemna un purtător de cuvânt pentru mine care să poată ţine legătura cu presa şi care să poată susţine punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocaţii.
• Am văzut că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare între mine şi Dorin Cocoş. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelaşi avocat ar putea să reprezinte două persoane, dar, pentru a nu lăsa loc de speculaţii, precizez că nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Brânză.” spune Elena Udrea pe pagina personală de facebook.

sursa foto:http://media.rtv.net/

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...