Actualitate, Educatie, Politica, Stirea Zilei, Stiri

Elena Ignat va depune plângere penală împotriva organizatorilor concursului pentru şefia IŞJ Alba

Într-o conferinţă de presă la PNL Alba, Florin Roman a criticat modul în care s-a desfăşurat concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general la ÎŞJ Alba.

Florin Roman: „A fost un simulacru de concurs pentru şefia IŞJ Alba. Concurenţii au avut 3 etape de concurs: CV-ul, probă scrisă la calculator şi probă orală, un interviu. Cele 2 concurente au avut la dispoziţie 30 de minute. La final dna Dărămuş a mai cerut 5 minute suplimentare: a invocat probleme la tastatură. Dacă ar fi avut astfel de probleme trebuia să le semnalizeze în timpul examenului, nu la final. La finalul probei scrise, dna Dărămuş a primit un mesaj: AŢI PIERDUT PARTICIPAREA LA PROBA ORALĂ. Adică nu se mai putea prezenta la interviu. Dna Dărămuş nu finalizase proba scrisă, nu trimisese emailul care asigura un punctaj de 1,50. Având sub 7 puncte, conform regulamentului dna Dărămuş nu putea participa la ultima probă… Dar iată că după proba scrisă ambele concurente au obţinut 8,10 puncte. Proba scrisă, la calculator, care se finaliza cu trimiterea emailului aducea concurenţilor 1,50 puncte. În timpul de 30 de minute dna Dărămuş nu a trimis emaiul şi ar fi trebuit să aibe un punctaj mai scăzut: 6,60 puncte, cu care nu putea fi primită la interviu. Dar a intervenit dl Ioan Stanca (n.a. – de la Sindicat), iar dna Dărămuş a primit nota 8,10, fiind primită la proba finală, interviul”.

„Sunt 5 zile calenadristice în care dna Elena Ignat poate contesta rezultatul concursului (n.a. – care a avut loc joi, 19 martie). Dna Elena Ignat va depune plângeră penală împotriva organizatorilor concursului (n.a. – Ministerul Educaţiei)”, a mai spus Roman.

„Noi nu avem nimic cu persoana dnei Marcela Dărămuş, ci cu acest mod grosolan de a măslui un concurs”, a concluzionat Florin Roman.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...