Actualitate, Comunicate, Evenimente, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Ei sunt polițiștii care l-au prins pe agresorul fetei din scara blocului M3 din Alba Iulia (foto)

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor interne a fost postată o poză în care sunt prezentați cei trei polițiști care l-au prins pe bărbatul care, luni seara a agresat o fată în blocul M3 din Alba Iulia.

Cei trei polițiști se numesc Daniel, Mădălin și Marcel. Acest caz a fost unul dificil că fata agresată nu își aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase în urma loviturii la cap pe care a primit-o. Știa doar că îi lipsesc telefonul și portofelul.  Tinerii polițiști i-au refăcut traseul din acea zi și în final au ajuns la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Acolo au solicitat filmările de pe camera de supraveghere și din acel moment identificarea și prinderea agresorului au devenit facile.

Felicitări acestor veritabili oameni ai legii care dau un exemplu de profesionalism și care au prins în scurt timp un infractor extrem de periculos.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 noiembrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...