Sport

Eduard Novak:”La meciurile organizate de România la Campionatul European de fotbal vor putea asista spectatori!”

edyedy

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a anunţat că la meciurile organizate de România la Campionatul European de fotbal vor putea asista spectatori.

Guvernul României s-a angajat să adopte legislaţia necesară pentru a asigura prezenţa în tribune a unui număr maxim de 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale.

UEFA a oferit ca termen data de 7 aprilie pentru ca fiecare oraş să prezinte scenariul pentru partidele de la Euro-2020.

Competiţia este programată să se dispute în perioada 11 iunie – 11 iulie, în 12 oraşe din 12 ţări europene, inclusiv la Bucureşti.

The post Eduard Novak:”La meciurile organizate de România la Campionatul European de fotbal vor putea asista spectatori!” appeared first on albapesurse.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a anunţat că la meciurile organizate de România la Campionatul European de fotbal vor putea asista…
The post Eduard Novak:”La meciurile organizate de România la Campionatul European de fotbal vor putea asista spectatori!” appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 aprilie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...