Actualitate, Pamflet, Stiri, Zvonul zilei

Eclipsa care a întunecat PSD-ul

Martie e Luna Femeilor, dar şi luna Parcului Custozza. În luna martie se împlinesc iată 4 ani de când nişte mari restauratori de renume mondial au ras de pe suprafaţa Cetăţii Alba Iulia Parcul Custozza.

Dar să o lăsăm pe arhitecta Hedviga în pace, cu ideile ei de dezvoltare edilitară a urbei noastre, şi să ne îndreptăm spre femeile din politică…

Profesoara Elena Ignat ameninţă că va depune plângere penală faţă de mânărelile de la examenul de la Ministerul Educaţiei Naţionale pentru ocuparea posturilor de inspectori şcolari generali. Ţinem să subliniem că 20 de inspectori şcolari generali s-au retras din concurs… pe diferite pretexte. Dar e evident: ori au venit nepregătiţi, ori fac parte din acea categorie de dinozauri PCR-işti (PSD-işti) care nu mai pot evolua, democraţia post-decembristă constituind pentru ei o glaciaţiune finală.

Vineri, 20 martie 2015, prima zi de weekend, a fost ziua cu 4 evenimente astronomice: Eclipsa de Soare, Superluna, Echinoţiu de Primăvară şi alegerile pentru Consiliul Naţional al PSD-ului. Candidând de una singură, dna Rovana Plumb (un nume predestinat pentru industria extractivă românească, aflată în colaps) a câştigat competiţia, devenind nr. 3 în PSD – evident după Victor Viorel (idolul albaiulianului Mircea Trifu) şi Livi Dragnea – sforarul din umbră al socialiştilor români.

Până la urmă e Luna Femeii, felicitări! Şi decizia cu Rovana e chiar binevenită – dacă ne gândim că liberalii au pus-o şefă pe Alina „Limbă de Lemn” Gorghiu.

Cu toate acestea PSD-iştii nu pot ieşi din eclipsa de la 16 noiembrie 2014: Ponta a pus congresul PSD-ului în noiembrie 2015 în speranţa că membrii partidului vor uita de înfrângerea umilitoare în faţa lui Klaus Iohannis, un outsider politic (aşa cum era Iohannis în octombrie-noiembrie 2014).

Încă ceva: am văzut-o pe Elena Udrea la DNA – fetiţa cu bucle de aur a fost remarcată de toată lumea. Buclele Elenei au fost un subiect delicios pentru tot felul de oralişti, analişti şi părelologi. Eu aş dori să-l văt pe Traian Băsescu cu bucle.

Elena, fetiţa cu bule de aur

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...