Locale, Social, Stiri Cugir

Echipamente în valoare de peste 12.500.000 lei pentru ambulatoriul Spitalului Orășenesc Cugir

La sfărșitul săptămânii trecute, Primăria orașului Cugir a depus spre finanțare proiectul „Modernizare ambulatoriu Cugir prin achiziție de dotări” prin care intenționează să acceseze fonduri europene pentru dotarea ambulatoriul Spitalului Orășenesc Cugir cu echipamente de ultimă generație, în valoare de aproape 12.800.000 lei .

Potrivit primarului Adrian Teban prin proiect se dorește achiziționarea de echipamente şi dotări medicale pentru fiecare cabinet/laborator în funcție de necesități, cazuistică și personalul existent.
Printre echipamentele pe care administrația locală dorește să le achiziționeze prin proiect, se numără: electrocardiograf, ecograf, holter EKG și TA, cabină de iradiere UV a întregului corp Dr. Hoenle, ecograf acreditat internațional pentru examinare obstretică și ginecologică cu 3 sonde, masă ginecologică hidraulică, unitate de radiochirurgie universală, aparat digital de roentgendiagnostic scopie și grafie, mamograf digital, analizoare automate, defibriolator cardiac, oftalmoscop, tomograf computerizat, etc.
Valoarea totală a proiectului este de 2.799.570,88 lei, din care cheltuieli nerambursabile 12.543.579,46 lei, contribuția CL 255.991,42 lei, iar valoarea totală achiziției de dotări 12.598.127,68 lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 octombrie 2018

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...