Comunicate, Locale, Politica, Stiri

Echipa PSD și-a depus dosarele de candidatură cu gândul că Alba Iulia poate redeveni un oraș verde, curat și prosper

Partidul Social Democrat a depus, luni, la Biroul Electoral de Circumscripție Alba Iulia, dosarele de candidatură pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia și pentru funcțiile de consilieri locali municipali, cu gândul că Alba Iulia poate redeveni un oraș verde, curat și prosper.

Antreprenorul Alin Stanciu și-a depus dosarul de candidatură pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia și ocupă prima poziție pe lista consilierilor locali municipali.

”Alba Iulia, prin istoria sa, este unul dintre cele mai captivante orașe, cu un imens potențial de dezvoltare, insuficient pus în valoare. Nu putem să mai lăsăm să treacă două mandate și să se discute, în privința realizărilor, doar despre Cetate care, în lipsa spațiilor verzi și a umbrelor de copaci, emană mult prea multă căldură prin zidurile și pavajele sale. Cunoaștem îndeaproape neajunsurile oamenilor, problemele orașului și am identificat soluții pentru fiecare. Ne dorim să construim alături de toți albaiulienii care vor să se implice într-un nou proiect de dezvoltare. Acesta trebuie să pornească de la fiecare stradă, din fiecare cartier. Doar ținând cont de părerea fiecăruia putem avea orașul pe care ni-l dorim. Alba Iulia a demonstrat că nu există altă comunitate care să definească mai bine noțiunea de unitate!” – Alin Stanciu, candidatul PSD la Primăria municipiului Alba Iulia.

Echipa de consilieri locali este formată din oameni profesioniști în domeniile lor de activitate, ingineri, profesori, economiști sau juriști, o parte cu experiență în consiliul local, dar toți determinați să muncească pentru a crește calitatea vieții noastre de zi cu zi.

”Am ascultat vocea oamenilor și am înțeles că Alba Iulia are nevoie de un altfel de primar. Nu de unul care a avut la dispoziție 4 ani să rezolve problemele oamenilor și nicidecum de unul care a fost, timp de 25 de ani, parte din conducerea administrației locale. Astăzi, la ambii observăm dezechilibrul dintre vorbe și fapte, dintre promisiuni și rezultate” – Bogdan Medrea, președintele PSD Alba Iulia.

Lista consilierilor locali municipali:

1. Stanciu Alin-Gheorghe – inginer

2. Medrea Bogdan – inginer

3. Bărbuleț Narcisa-Ioana – profesor

4. Nanu Dana-Elisabeta – economist

5. Bărbuleț Gabriel-Dan – profesor

6. Crișan Vasile – economist

7. Cârnațiu-Lazăr Sebastian – economist

8. Bran Ioan – tehnician

9. Pița-Neagu Cosmin-Claudiu – asistent managerial in sectorul public si privat

10. Bara Iulius-Aurelian – jurist

11. Toma Alexandru-Sorin – inginer

12. Bucur Dumitru – fost ofițer MAI

13. Pleșa Răzvan-Sebastian – profesor

14. Zahariuc-Paven Elena-Teodora – inginer topograf

15. Crișan Elena- economist

16. Croitoru Felicia-Melania – profesor

17. Stoiconi Augustin – maistru

18. Popa Ramona-Claudia – profesor

19. Cojocaru-Laboncz Iuliana – jurist

20. Bran Gheorghe – maistru

21. Boancheș Emilia-Călina – contabil

Organizația municipală a PSD Alba Iulia

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 august 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...