Sport

Echipa feminină de handbal a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

jojo

Naţionalele de handbal feminin ale Spaniei, Suediei, Ungariei, Rusiei, Muntenegrului şi Norvegiei s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după încheierea, duminică, a turneelor preolimpice găzduite de Muntenegru, Ungaria şi Spania.

Echipele menționate mai sus se alătură echipelor deja calificate, adică Japonia, Franţa, Brazilia, Coreea de Sud, Angola şi Olanda.

În grupa 3, România a pierdut cu Norvegia (24-29) şi a învins (28-25), iar Norvegia a cedat cu gazdele (23-28), astfel că toate echipele au încheiat cu câte 2 puncte, însă România a ratat calificarea la golaveraj, având nevoie de încă două goluri în meciul cu Muntenegru pentru a fi la JO.

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate un an din cauza pandemiei, se vor desfăşura între 23 iulie şi 8 august.

The post Echipa feminină de handbal a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo appeared first on albapesurse.

Naţionalele de handbal feminin ale Spaniei, Suediei, Ungariei, Rusiei, Muntenegrului şi Norvegiei s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după încheierea,…
The post Echipa feminină de handbal a României a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...