Actualitate, Sport, Stiri

Echipa de handbal masculin AS Unit Alba Iulia pregătită pentru divizia A. Cinci noi jucători sub comanda lui Sorin Macarie

Singura echipă de handbal masculin din Alba Iulia, As Unit, a promovat anul acesta în divizia A. Lotul s-a întărit cu noi jucători veniți de la HC Alba Sebeș și va fi antrenat în continuare de Sorin Macarie.

După un an în care au performat în divizia B, echipa de handbal masculin As Unit Alba Iulia se pregătește să dea piept cu echipele din divizia A. Lotul antrenat de Sorin Macarie s-a îmbunătățit cu cinci nou jucători plecați de la HC Alba Sebeș. Este vorba despre Radu Balasz, Raul Muntean, Mihai Macarie și Iancu Mărginean.

„Pentru primul an dorim să ne menținem la jumătatea clasamentului și acest lucru să îl facem cu jucători inițiați și crescuți în Alba Iulia. Divizia A este clar o provocare pentru noi, au promovat și alte echipe și nu știm ce ne așteaptă. Mă repet vreau să ne bazăm pe jucătorii pe care îi are Alba Iulia” a declarat antrenrul Sorin Macarie.

Pregătirile pentru noul an competițional au început deja iar cel mai probabil campionatul diviziei A la handbal maculin va începe la mijlocul lunii septembrie.

Din lotul echipei mai fac parte pe lângă cei cinci nou veniți: Liviu Achiroaiei, Cosmin Opruța, Daniel Oprița, Alin Monorean, Cristian Țîrlea, Alexandru Marin, Mircea Oprea, Alexandru Chiriță, Alexandru Filip, Robert Theis, Adrian Mareș și Adrian Farcaș.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iulie 2014

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “Echipa de handbal masculin AS Unit Alba Iulia pregătită pentru divizia A. Cinci noi jucători sub comanda lui Sorin Macarie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...