Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

După o liniştită vacanţă de iarnă cu familia, premierul Ponta „is back to work”

Luni, 5 ianuarie 2015, premierul Victor Ponta s-a întors la Palatul Victoria. Prima întâlnire de lucru este cu vicepremierul Gabriel Oprea, unul din partenerii de bază ai liderului PSD Victor Ponta.

„După câteva zile perfecte cu copiii – back to work! Prima întâlnire cu VPM Oprea – mulţumiri celor care au muncit pt noi toţi de Sărbători”, a scris Ponta pe o reţea de socializare.

Ponta îi laudă evident pe jandarmi, poliţişti, pompieri etc pentru efortul depus în perioada vacanţei. Iată ce scrie premierul pe Facebook:

„Peste 25.000 de polițiști, jandarmi, pompieri și alți angajați ai MAI au lucrat în perioada sărbătorilor pentru a asigura liniștea și siguranța tuturor cetățenilor români. Totodată, echipajele ISU au avut aproape 10.000 de misiuni și au salvat peste 900 de persoane aflate în situații limită.

Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru eforturile depuse în aceste zile (de vacanță pentru majoritatea românilor)! V-ați făcut foarte bine datoria și am încredere că, în perioada de iarnă care urmează și oricând va fi nevoie, veți fi pregătiți să interveniți și să ajutați”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 ianuarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...