Actualitate, Stirea Zilei, Stiri

După o liniştită vacanţă de iarnă cu familia, premierul Ponta „is back to work”

Luni, 5 ianuarie 2015, premierul Victor Ponta s-a întors la Palatul Victoria. Prima întâlnire de lucru este cu vicepremierul Gabriel Oprea, unul din partenerii de bază ai liderului PSD Victor Ponta.

„După câteva zile perfecte cu copiii – back to work! Prima întâlnire cu VPM Oprea – mulţumiri celor care au muncit pt noi toţi de Sărbători”, a scris Ponta pe o reţea de socializare.

Ponta îi laudă evident pe jandarmi, poliţişti, pompieri etc pentru efortul depus în perioada vacanţei. Iată ce scrie premierul pe Facebook:

„Peste 25.000 de polițiști, jandarmi, pompieri și alți angajați ai MAI au lucrat în perioada sărbătorilor pentru a asigura liniștea și siguranța tuturor cetățenilor români. Totodată, echipajele ISU au avut aproape 10.000 de misiuni și au salvat peste 900 de persoane aflate în situații limită.

Vă mulțumesc tuturor foarte mult pentru eforturile depuse în aceste zile (de vacanță pentru majoritatea românilor)! V-ați făcut foarte bine datoria și am încredere că, în perioada de iarnă care urmează și oricând va fi nevoie, veți fi pregătiți să interveniți și să ajutați”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 ianuarie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...