Actualitate

După o ceartă cu strigături 2 femei din Alba Iulia au fost amendate de către jandarmi

Două femei din Alba Iulia au fost sancţionate contravenţional de un echipaj de jandarmerie căruia i-au stânjenit activitatea.

foto: evz.ro
foto: evz.ro

Un echipaj de jandarmerie a fost solicitat sâmbătă 10 august, în jurul orei 10.00, pe strada Eleşteului din municipiul reşedinţă de judeţ, pentru a aplana un conflict între doi vecini.

La locul indicat, jandarmii au găsit mai multe persoane care, prin strigăte, înjurături şi expresii triviale, susţineau vehement câte un protagonist.

Jandarmii le-au explicat acestora că un astfel de comportament este ilegal şi poate fi sancţionat, iar în scurt timp majoritatea persoanelor a înţeles să părăsească zona.

Nu a fost cazul a două femei, A.N.M. (22 de ani) şi R.S. (34 de ani), care au rămas şi au continuat violenţa verbală.

Deşi au fost din nou invitate să plece, unul dintre motive fiind că prin acţiunea lor împiedică activitatea jandarmilor, cele două au refuzat, drept pentru care, potrivit art. 3, pct. 1 din Legea 61/1991, republicată, au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Ironia face că, vecinii între care izbucnise iniţial incidentul, în urma discuţiilor cu jandarmii au găsit o cale de dialog, s-au împăcat şi au fost sancţionaţi doar cu câte un avertisment verbal.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

12 august 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...