Sport

Duminica veștilor bune. CSM Volei Alba Blaj o prinde din urmă pe CSM Târgoviște

Duminică perfectă pentru campioana României la volei feminin.

CSM Volei Alba Blaj a încheiat turneul din Divizia A1 pe care l-a găzduit în Sala ”Timotei Cipariu” învingând cu 3-0 (25-15, 25-14, 25-17) pe Rapid București. Ulterior, Blajul a primit vestea că echipa din Târgoviște a suferit întâia înfrângere stagională: 2-3 (11-25, 25-13, 21-25, 25-16, 10-15) cu CSM Lugoj, meci disputat în finalul turneului găzduit de învingătoare.

Astfel, CSM Volei Alba Blaj o egalează la puncte pe CSM Târgoviște în fruntea clasamentului, ambele echipe având în acest moment un total de 42 de puncte.

Egalitatea este… aproape perfectă, însă CSM Tâgoviște rămâne pe primul loc. Potrivit site-ului doarvolei.ro, ambele au 42 de puncte și un raport al seturilor de 5,5, având același număr de seturi câștigate (44) și de seturi pierdute (8). Pe cale de consecință, singura modalitate de departajare este raportul punctelor, care este favorabil târgoviștencelor: 1,554 la 1,373.

foto: captură video facebook Volei Alba Blaj

The post Duminica veștilor bune. CSM Volei Alba Blaj o prinde din urmă pe CSM Târgoviște appeared first on albapesurse.

Duminică perfectă pentru campioana României la volei feminin. CSM Volei Alba Blaj a încheiat turneul din Divizia A1 pe care l-a găzduit…
The post Duminica veștilor bune. CSM Volei Alba Blaj o prinde din urmă pe CSM Târgoviște appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

8 februarie 2021

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...