Actualitate, Social

Duminică s-a încheiat evenimentul ”Șureanu Mountain-Bike & Fly Festival”

timg_4726Evenimentul ”Șureanu Mountain-Bike & Fly Festival” s-a încheiat duminică 15 septembrie la Domeniul Schiabil Șureanu. Din cauza vremii nefavorabile concursurile de parapantă nu s-au putut desfășura. Cu toate acestea însă cei care s-au înscris pentru competiția de mountain-bike au reușit să parcurgă sâmbătă traseul dat de către organizatori, iar la finalul zilei a avut loc festivitatea de premiere.

Pe clasamentul general, câștigătorii, în ordine descrescătoare au fost: Mareș Andrei, care a obținut cel mai bun timp: 1h 10 min 15 sec, Pascu Sergiu și Marinescu Constantin.

La clasamentul feminin, locul I a fost ocupat de Țana Alexandra, locul a doilea de Toma Ioana, iar locul al treilea de Guș Iulia.

La clasamentul masculin, categoria de vârstă 18-19 ani, locul întâi a fost ocupat de Mareș Andrei, liderul competiției, locul al doilea a fost ocupat de Pascu Sergiu, iar locul al treilea a fost ocupat de Constantin Marinescu.

La categoria de vârstă 30-39 de ani primii trei clasați au fost Chira Septimiu, Cristian Deacu și Trifan Vasile, toți trei practicanți ai zborului cu parapanta, care neputând să zboare au ales să intre în competiția de mountain-bike.

Câștigătorii la categoria de vârstă +40 au fost Constantinu Marinescu și Toma Sorin. Premiile au constat în plachete, diplome, tricouri, skipass pentru o zi și cazare la pensiunile din zonă.

Evenimentul de la Domeniul Schiabil Șureanu a fost onorat de prezența lui Toma Coconea, cunoscut în întreaga lume prin participarea sa la competiția Red Bull X Alps și prin rezistența sa ieșită din comun. Sportivul a apreciat frumusețea și potențialul zonei unde este situat domeniul schiabil și totodată a salutat inițiativa organizării unui astfel de festival.

”Șureanu Mountain-Bike & Fly Festival” a fost organizat de Domeniul Schiabil Șureanu, și Consiliul Județean Alba.

Parteneri în organizarea acestui eveniment au fost: clubul ”The Raven”, Hotel Sf. Petru, Pensiunea Bellamy, Pensiunea Șureanu din Poarta Raiului, Alba Sport Vision, Primăria Cugir, Primăria Săsciori și Primăria Șugag.

Partenerul media al evenimentului a fost televiziunea Alba Tv.

Fotografii de la eveniment pot fi văzute pe pagina de facebook a https://www.facebook.com/SureanuMBF

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...