Actualitate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

DSVSA Alba are un nou director

Începând de joi, 17 ianuarie, ca urmare a încetării mandatului lui dr. Ioan Martin, la conducerea D.S.V.S.A. Alba a fost numită dr. Daniela Ștefania Barb, prin ordinul președintelui Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor nr. 306/2019.

Dr. Daniela Ștefania Barb are o experiență profesională de peste 32 de ani. Anterior, a fost șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor, în cadrul DSVSA Alba.

Absolventă a Facultății de Medicină Veterinară din Timișoara, promoția 1986, s-a angajat în cadrul instituției în anul 1989. În perioada 1990-1998 a deținut funcția de responsabil în cadrul compartimentului de diagnostic, secția virusologie la Laboratorul Sanitar Veterinar Alba. În perioada 1998-2005 a deținut funcția de șef Serviciu Laborator și funcția de director executiv adjunct la Direcția Sanitară Veterinară şi pentru Siguranta Alimentelor Alba.

În perioada 2005-2015 a desfășurat activitate în cadrul companiei Albalact SA, în funcția de şef serviciu asigurarea calității produselor. Din anul 2015, a deținut funcția de șef Serviciu Control Oficial Siguranța Alimentelor în cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranta Alimentelor Alba.Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 ianuarie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...