Actualitate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Drumul dintre Alba Iulia și Sebeș, un exemplu de nepăsare al autorităților

Cu toate că am intrat în anul 2019, situația drumurilor din țara noastră este cel puțin la fel cum era în anul 2000, dacă nu mai rău.

Un exemplu concludent este drumul european E 81 dintre Alba Iulia și Sebeș care începe să semene tot mai mult cu un cofrag de ouă. Nu e pentru prima dată când acest drum arată în acest fel, dar totuși, este curios faptul că, după ce se asfaltează, doar în anumite locuri gropile apar ca prin minune. Într-o săptămână sunt zeci de gropi. Gurile rele spun că, din cauza anumitor soluții puse intenționat sau căzute de la autovehicule, gropile apar în asfalt.

Cu aceeași situație ne confruntam în ultimii 20 de ani. Mii de gropi și nepăsare din partea autorităților. Pe atunci se spunea că nu sunt bani, acum se spune din nou că nici acum nu sunt bani. Nu doar drumul dintre Sebeș și Alba se află în această situație și peste tot în județ găsești asemenea drumuri. Ba chiar mai multe drumuri refăcute noi nouțe care nici nu au apucat să fie recepționate sunt pline de gropi. Aici mai multe surse de încredere ne spun că firmele care se ocupă de repararea drumurilor, chiar dacă au lăsat o garanție, renunță la acea garanție și nu vor să mai repare gropile din cauza lipsei de personal.

Vom reveni cu un material în acest sens în edițiile următoare. În momentul de față rugăm respectuos Compania Națională de Drumuri să ia măsuri de urgență pentru repararea drumului dintre Alba Iulia și Sebeș care și așa este un drum foarte circulat, și nu doar pentru acest drum, ci și pentru celelalte drumuri importante ale județului nostru.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 ianuarie 2019

About Author

Ziarul Apulum


2 COMMENTS ON THIS POST To “Drumul dintre Alba Iulia și Sebeș, un exemplu de nepăsare al autorităților”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...