Actualitate

Dragoste cu năbădăi la Sebeş-O femeie a scăpat de furia soţului cu ajutorul jandarmilor

Poveste de dragoste cu năbădăi între doi tineri căsătoriţi din Sebeş. O femeie din Sebeş a avut nevoie de ajutorul jandarmilor pentru a scăpa de furia soţului gelos. Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei de Jandarmi Sebeş şi a fost sancţionat contravenţional.

Incidentul s-a petrecut marţi, 31 martie, , în faţa unui imobil situat pe strada Pădurenilor din municipiul Sebeş. O femeie apelat 112 şi a solicitat ajutor de urgenţă deoarece era ameninţată de soţul său. Un echipaj de jandarmerie a preluat cazul şi, în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că reacţia violentă a bărbatului a survenit pe fondul bănuielilor acestuia că soţia nu-i este fidelă. Drept urmare, a înjurat-o, a jignit-o şi a ameninţat-o cu bătaia şi cu evacuarea din locuinţa comuna. Jandarmii au intervenit exact în momentul în care acesta culesese de pe jos un bolovan cu ajutorul căruia îşi acompania violenţele verbale.

Deoarece era extrem de agitat, a fost nevoie să fie condus la sediul Secţiei de Jandarmi Sebeş unde, după ce i s-au expus prevederile legale pe care le-a încălcat, bărbatul s-a calmat şi a acceptat să colaboreze cu forţele de ordine. Identificat ca fiind N.S. ( 27 de ani ) a fost sancţionat contravenţional cu avertisment scris.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...