Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Dragnea și Dârzu au ținut cu dinții de Alba. Cornel Murg, prefect interimar al județului

Guvernul a hotărât astăzi retragerea din funcții a unui număr de zece prefecți, printre care și cel al județului Alba, Gheorghe Feneșer. În cadrul aceleiași hotărâri, primul ministru Dacian Cioloș a numit și interimari pentru funcțiile rămase vacante. Astfel, în biroul nr.1 al Instituției Prefectului Județului Alba a fost numit Cornel Murg, până astăzi, subprefect al județului Alba. Sursele noastre spun că în spatele ușilor închise din capitala țării, negocierile au fost extrem de aprinse. Conducerea PSD nu a vrut în ruptul capului să piardă controlul în anumite județe unde activul este destul de serios.

De altfel, Cornel Murg nu este singurul subprefect avansat, alături de el este și fostul subprefect al județului Bistrița-Năsăud, Frenț Ovidiu-Victor, care astăzi a fost și el înaintat în funcție.

Conform comunicatului oficial, Guvernul a luat astăzi măsuri pentru înlocuirea unor prefecți și subprefecți, decizii bazate pe rezultatele analizei privind activitatea reprezentanților Executivului în teritoriu.

Sursele noastre ne spun că aceste numiri sunt provizorii și că numele vehiculate în cursul zilei de astăzi pentru funcțiile de prefect rămân în cărți, până la finalizarea negocierilor dintre PSD, PNL și primul ministru Dacian Cioloș.

Miza rămâne extrem de fierbinte, respectiv organizarea alegerilor locale și generale din acest an, iar cei care vor fi la numărătoare vor putea înclina, în frumosul stil românesc, balanța.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...