Actualitate, Sanatate, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Dr. Vasile Spînu, numit director al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Alba


Dr. Vasile Francisc Spînu a fost numit în 9 decembrie 2019, prin ordin al președintelui Autorității Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba. 

Anterior delegării atribuțiilor funcției publice de conducere vacante de director executiv, dr. Vasile Spînu, își exercita atribuțiile în cadrul Serviciului Catagrafie, Autorizare, Înregistrare și Evidență Informatizată din cadrul DSVSA Alba. 

Dr. Vasile Spînu are o experiență profesională de peste 21 de ani și lucrează în cadrul DSVSA Alba din anul 2000, după ce anterior a profesat în cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină Veterinară, ocupând funcția de preparator universitar, la disciplina Morfopatologie și diagnostic necropsic. 

Dr. Vasile Spînu este absolvent al USAMV Cluj-Napoca, a unui masterat în specializarea ”Diagnostic Paraclinic Medical Veterinar”, a unei diplome de studii postuniversitare în specializarea ”Administrație și Servicii Veterinare”, în cadrul aceleași universități, respectiv a mai multor cursuri/studii cu profil sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 decembrie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...