Actualitate, Sport

Două jucătoare din Alba au marcat pentru selecționata U-17 de fotbal feminin

Naționala României U-17 de fotbal feminin, a disputat două jocuri amicale în deplasarea din Moldova, meciurile disputându-se la centrul de pregătire de la Vadul lui Vodă. Popa Loredana (din Pănade) și Indrei Dariana (din Fărău) au reușit să și înscrie câte un gol, începând ambele ca titulare primul joc, câștigat cu 8-0 de echipa României.
Reprezentativa feminină Under 17 a României se pregătește pentru Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO. În perioada 22-27 martie 2015, în Rusia, ”tricolorele” vor întâlni Belgia, Spania și selecționata similară a țării gazdă pentru un loc la turneul final.
Prezența celor două conjudețene (ambele fiind legitimate la OLIMPIA – UNIVERSITATEA TEHNICĂ Cluj-Napoca): Dariana INDREI (nr 7) și Loredana POPA (nr 11), în selecționata națională feminină U-17, precum și golurile marcate, ne bucură enorm și pe această cale le transmitem FELICITĂRILE NOASTRE !
Ca o concluzie, fotbalul feminin din județul Alba, de care ne-am preocupat în ultimii doi ani, prin programul de dezvoltare al fotbalului feminin din România, își arată roadele! Mult succes celor care au făcut deja pasul spre fotbalul de performanță, iar altor fete care visează să calce pe urmele lor, le dorim să își împlinească visul !

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

26 februarie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...