Locale, Stiri, Stiri Sebes

Doștat – Doi ciobani, tată și fiu, reținuți 24 de ore după ce au bătut cu bestialitate doi bărbați din Sibiu

Luni, 1 aprilie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Doştat au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 55 de ani, din Doştat şi faţă de fiul acestuia, în vârstă de 26 de ani, care sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

În sarcina celor doi s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de sâmbătă, 30 martie, în timp ce se aflau cu oile la păscut pe un teren ce aparţine unor persoane din municipiul Sibiu, care au o casă de vacanţă în Doştat, ar fi avut o discuţie în contradictoriu, cu proprietarii terenului, doi bărbaţi cu vârste de 50 respectiv 52 de ani.

Ulterior, cei doi ciobani ar fi devenit agresivi şi le-ar fi aplicat celor doi proprietari mai multe lovituri, cauzându-le leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare, conform concluziilor medico – legale, 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 12-14 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de marți, 2 aprilie, cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 aprilie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...