Locale, Stiri, Stiri Ocna Mures

Dosare penale pentru mai mulți șoferi depistați în stare de ebrietate de polițiștii rutieri din județ

În weekendul trecut, pe drumurile județului Alba, mai mulți șoferi au fost depistați de polițiștii rutieri în stare de ebrietate. În cele ce urmează vă prezentăm mai multe cazuri ale șoferilor care au încălcat legea după ce au condus autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

ALBA IULIA

La data de 13 iulie 2019, în jurul orei 23,10, polițiștii Biroului Rutier din Alba Iuia l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Brândușei din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

TELEAC

La data de 13 iulie 2019, în jurul orei 10,00, polițiștii Secției numărul 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Sântimbru, în timp ce conducea un moped pe strada Principală din localitatea Teleac, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

ALBA IULIA

La data de 14 iulie 2019, în jurul orei 03,31, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat pe un tânăr de 22 de ani, din localitatea După Pleșe, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

DRÂMBARI

La data de 14 iulie 2019, în jurul orei 19,00, polițiștii Secției numărul 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din localitatea Drămbari , în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau neînregistrat pe strada Principală din localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

OCNA MUREȘ

La data de 15 iulie 2019, în jurul orei 02,25, polițiștii din Ocna Mureș l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mălinului din Ocna Mureș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iulie 2019

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...