Actualitate

Dosare penale emise pentru persoane care s-au racordat ilegal la rețeaua de curent electric

La data de 30.06.2020, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentanți au societății care furnizează energie electrică, cu privire la faptul că, cu ocazia unui control efectuat la o pensiune din Alba Iulia, au constatat că aparatele electrice care funcționează în interiorul acesteia consumau energie electrică necontorizată, provenită, cel mai probabil, de la un branșament clandestin al imobilului la rețeaua electrică.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau ocolirea echipamentelor de măsurare și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Tot ieri, 30 iunie, polițiștii Postului de Politie Vadu Moților i-au sprijinit pe lucrătorii societății care furnizează energie electrică, pentru efectuarea unui control la o societate comercială din comună.

Cu ocazia controlului, s-a constatat că societate comercială sustrăgea energie electrică, prin intermediul unor circuite artizanale care ocoleau echipamentele de măsurare.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau ocolirea echipamentelor de măsurare și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

1 iulie 2020

About Author

Adrian Contor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...