Actualitate, Comunicate

Dosare penal pentru șapte șoferi pentru alcool sau conducere fără pemis

Şapte șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi de polițiștii din Alba în timp ce conduceau pe drumurile județene sau naționale fără a deține permis de conducere sau sub influența alcoolului.

Exemple:

Sâmbătă, în jurul orei 00.10, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Blaj a oprit pentru control, pe strada Eroilor, un autoturism ce era condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiu. Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că tânărul avea permisul de conducere suspendat, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Duminică, în jurul orei 2.55, polițiștii rutieri din Blaj l-au depistat pe B.A.B., de 29 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de B.A.B. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Vineri,  în jurul orei 22.47 , polițiștii din Baia de Arieș l-au depistat pe I.N., de 19 ani, din comuna Lupșa, care, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, circula pe DN 75, cu un moped neînmatriculat. Față de I.N. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Duminică, în jurul orei 2,40, polițiștii din Alba Iulia l-au depistat pe S.D.I., de 29 ani, din comuna Sântimbru, care conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Față de S.D.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Tot duminică, în jurul orei 14.45, poliţiştii rutieri din Aiud l-au depistat pe S.A., de 43 de ani, din comuna Lopadea Nouă, care conducea un autoturism pe strada Sergent Haţegan din Aiud, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de S.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, poliţiştii Postului de Poliţie Ponor l-au depistat pe H.V.A., de 29 de ani, din comuna Mogoş, în timp ce conducea un autoturism pe DC 106, pe raza comunei Ponor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de H.V.A. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Duminică, în jurul orei 16.50, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Cenade, au oprit pentru control un moped condus de G.E.S., de 18 ani, din comuna Valea Lungă. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de G.E.S. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...