Actualitate, Comunicate

Dosar penal pentru un tânăr din Apoldu, la Săsciori

Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Sibiu este cercetat de poliţiştii Postului de Poliţie Săsciori, după ce a sustras autoturismul unui cetăţean din comună, pe care l-a condus prin localitate, iar în cele din urmă l-a avariat şi abandonat.

Potrivit IPJ Alba, duminică, la ora 13.30, poliţiştii Postului de Poliţie Săsciori au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună, cu privire la faptul că dimineaţa și-a găsit autoturismul personal avariat, la circa 30 de metri de locuinţa sa.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 18/19 iulie, în jurul orei 4.00, L.I., de 19 ani, din comuna Apoldu de Jos, judeţul Sibiu, a desfăcut prelata autoturismului şi a profitat de faptul că una dintre cheile de contact ale autoturismului au fost lăsate de proprietar în bord. A pornit autoturismul şi a parcurs circa 30 de metri, până în dreptul unui bloc de locuinţe. S-a „oprit” în scările imobilului.

Tânărul, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a abandonat autoturismul şi a fost identificat ulterior de către poliţişti.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere şi conducere fără permis.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...