Actualitate, Comunicate

Dosar penal pentru un bărbat din Săsciori pentru braconaj piscicol

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Săsciori s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de oamenii legii în timp ce bracona pe  lacul de acumulare din Căpâlna. Bărbatul folosea plase monofilament.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au depistat un bărbat care bracona în lacul de acumulare din localitatea Căpâlna. Uneltele ilegale şi barca pneumatică, folosite de acesta, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatului i-a fost întocmit dosar penal.

Marți, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secției 7 Politie Rurală Sebeş, l-au prins în flagrant delict pe un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Săsciori, care bracona în lacul de acumulare din satul Căpâlna, folosind plase monofilament.

Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol, în conformitate cu prevederile art. 64 lit. k din OUG 23/2008 privind Pescuitul şi Acvacultura, iar barca pneumatică şi uneltele de pescuit, folosite de bărbat, au fost ridicate, în vederea confiscării.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

15 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...