Locale, Stiri, Stiri Sebes

Dorin Nistor: „La Sebeș vor fi construite locuințe de serviciu pentru cadrele medicale și pentru personalul din învățământ și din administrație”

Joi, 2 mai, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor a anunțat pe pagina sa de Facebook demararea unei investiții foarte importante pentru localitatea pe care o conduce.

„A fost predat amplasamentul pentru realizarea obiectivului de investiții care prevede construirea de locuințe de serviciu în cartierul Mircea cel Mare din Sebeş. Vor fi locuințe de serviciu destinate medicilor și cadrelor medicale, dar şi personalului din învățământ și administrație. Noul imobil va da posibilitatea stabilirii în Sebeș a tinerilor specialiști și va completa peisajul urbanistic în cartierul Mircea cel Mare, au precizat reprezentanţii administraţiei publice locale.” a scris primarul Dorin Nistor.


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 mai 2019

About Author

Cititorul


ONE COMMENT ON THIS POST To “Dorin Nistor: „La Sebeș vor fi construite locuințe de serviciu pentru cadrele medicale și pentru personalul din învățământ și din administrație””

  1. Ar fi superb . Dacă sar construi si cămine pt femei maltratate de soți. Un fel de locuinta sociala unde sa stea femeile cu copii lor cele care nu au nici un sprijin . Si nu au unde sa stea cu copii si sa fie ajutate cu un loc de munca pt asi creste copii in liniște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...