ALBA
Locale, Stiri, Stiri Sebes

Dorin Nistor: „La Sebeș vor fi construite locuințe de serviciu pentru cadrele medicale și pentru personalul din învățământ și din administrație”

Joi, 2 mai, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor a anunțat pe pagina sa de Facebook demararea unei investiții foarte importante pentru localitatea pe care o conduce.

„A fost predat amplasamentul pentru realizarea obiectivului de investiții care prevede construirea de locuințe de serviciu în cartierul Mircea cel Mare din Sebeş. Vor fi locuințe de serviciu destinate medicilor și cadrelor medicale, dar şi personalului din învățământ și administrație. Noul imobil va da posibilitatea stabilirii în Sebeș a tinerilor specialiști și va completa peisajul urbanistic în cartierul Mircea cel Mare, au precizat reprezentanţii administraţiei publice locale.” a scris primarul Dorin Nistor.


Distribuie Acum

2 mai 2019

About Author

Ziarul Apulum


ONE COMMENT ON THIS POST To “Dorin Nistor: „La Sebeș vor fi construite locuințe de serviciu pentru cadrele medicale și pentru personalul din învățământ și din administrație””

  1. Ar fi superb . Dacă sar construi si cămine pt femei maltratate de soți. Un fel de locuinta sociala unde sa stea femeile cu copii lor cele care nu au nici un sprijin . Si nu au unde sa stea cu copii si sa fie ajutate cu un loc de munca pt asi creste copii in liniște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

#
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...