Actualitate, Stirea Zilei

Dorel din Sebeş s-a crezut Don Juan la Alba Iulia şi s-a ales cu o amendă

Pentru că nu a dat curs unor propuneri indecente venite din partea unui bărbat, o femeie din Alba Iulia a fost înjurată de acesta şi ameninţată cu bătaia. Speriată, a chemat jandarmii, iar aceştia l-au sancţionat contravenţional pe bărbat.

Fapta s-a petrecut în faţa unui bar situat în apropierea gării din municipiul Alba Iulia, miercuri, 27 mai a.c., în jurul orei 17.00 şi a fost semnalată prin apel la 112. După ce a consumat în exces băuturi alcoolice, la ieşirea din local, un bărbat în vârstă de 46 de ani a observat o femeie şi i-a propus o întâlnire amoroasă. Fiind refuzat a devenit violent verbal, a înjurat-o pe femeie, a jignit-o şi a ameninţat-o cu bătaia, fără să ţină cont de faptul că violenţele aveau loc într-o zonă intens circulată şi la acestea participau involuntar spectatori cu diferite vârste, printre care şi minori.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul, l-a identificat pe bărbat ca fiind Dorel M., domiciliat în municipiul Sebeş şi l-a sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei.
Pentru prevenirea acestor fapte, atragem atenţia că săvârşirea în public a unor acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare precum şi exprimarea unor ameninţări cu acte de violenţă constituie contravenţie şi, în unele situaţii, se poate sancţiona cu amendă cuprinsă între 1.000 lei şi 3.000 de lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 mai 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...