Actualitate, Stirea Zilei

Dorel de Sebeş va avea de plătit o factură babană la apă

Acum vreo două săptămâni povesteam de isprava lui Dorel, cel care a lăsat tot oraşul fără apă pentru o jumătate de zi. Poate nu l-am fi băgat în seamă dacă nu ar fi reuşit să spargă conducta principală de apă a oraşului în imediata apropiere a sediului firmei care se ocupă de distribuirea apei în Sebeş.

Repararea conductei spartă de Dorel nu a fost un lucru chiar atât de simplu cum pare la prima vedere. Pentru că cei de la apă au trebuit să golească magistrala, conducta care alimentează întreg Sebeşul. Pentru a grăbi procesul au fost necesară şi deschiderea hidranţilor de pe centru. Credeau oamenii că s-au defectat şi au început să sune panicaţi la primărie, poliţie, etc. După ce s-a efectuat golirea au putut muncitorii să repare conducta avariată.
Numai că între timp pe străzile din Sebeş au curs vreo 6 mii de metri cubi de apă. Aţi citit bine. Şase mii de metri cubi. Care au un preţ de aproximativ 3 lei pe metru, deci o pagubă de vreo 180 de milioane de lei vechi.
Am întrebat şi noi în stânga, în dreapta cum se va proceda cu recuperarea prejudiciului. Nu de alta dar să nu se trezească oamenii cu facturi umflate. Dinj câte ştim noi toată cantitatea de apă care a ajuns pe stradă va fi imputată firmei care a produs incidentul, firma primind deja o somaţie în acest sens.
Rămâne de văzut câţi ani va trebui să muncească Dorel pe gratis pentru a plăti boacăna. Sau poate va fi dat afară doar să scape firma de el. Că la ce stil de lucru are ne trezim că transformă centrul oraşului în ştrand…
Nicu POPESCU

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...