Politica

Dorel Bogdan: ”PNL Sebeș își sacrifică principalul om pentru poftele personale ale unui intrus politic precum Dorin Nistor!”

psdpsd

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, consilierul local PSD din Sebeș, Dorel Bogdan acuză intenția primarului Dorin Nistor care va cere demiterea viceprimarului Adrian Bogdan în următoarea ședința de Consiliul Local.

”Este mai mult decât jenant, pentru a nu spune periculos, la ce ridicol supune PNL Sebeș problema domnului Adrian Bogdan, actualul viceprimar al municipiului. Pe data de 16 iunie, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, va cere în ședința de Consiliu Local demiterea viceprimarului Adrian Bogdan, girând cu numele instituției pe care o reprezintă, în numele cetățenilor din Sebeș și a organizației PNL Sebeș.
Sebeșul nu se va face niciodată bine pentru că locuitorii săi se mulțumesc cu puțin. Pentru că, în loc să-și critice conducătorii, sebeșenii îi admonestează furibund doar pe cei care refuză să laude infimele realizări ale edilului, pe cei care îndrăznesc să vadă goliciunea din spatele propagandei deșănțate. Așa face și organizația PNL Sebeș care își sacrifică principalul om pentru poftele personale ale unui intrus politic precum Dorin Nistor.
Problema este că nici dragostea pentru Sebeș a liberalilor, și nici adulația pentru iubitul conducător nu ne vor salva peste câțiva ani! Atunci când sebeșenii se vor trezi că nu a fost „bine și așa”, că somnul rațiunii duce mereu, în cele din urmă, la o cruntă trezire, va fi prea târziu pentru a se mai face ceva.
Avem o experiență în Sebeș, AM FOST TRĂDAȚI ȘI MINȚIȚI.
PNL Sebeș își sacrifică acum un om important… Pentru ce? Pentru poftele cui?
TOATE MIZERIILE PE CARE ADULATORII ȘI CONSILIERII LOCALI PNL A LUI NISTOR REFUZĂ ACUM SĂ LE VADĂ, TOATE MICILE REALIZĂRI CARE ÎNLOCUIESC MARILE PROIECTE RATATE VOR BLOCA ÎN CURÂND SEBEȘUL…
Iar Sebeșul, nici măcar atunci, în al treisprezecelea ceas, nu se va face bine. Sebeșenii vor continua să își iubească orașul. Ceea ce e un lucru bun. Doar că dragostea nu va mai fi reciprocă. Sebeșul, sufocat de atâta iubire necondiționată, nu îi va mai iubi pe sebeșenii care au făcut prea puțin pentru el. Nu le va mai oferi mare lucru celor care nu au luptat pentru el, celor care i-au ignorat “bolile” și i-au refuzat astfel șansa și mijloacele pentru a se însănătoși.” a scris pe Facebook Dorel Bogdan

The post Dorel Bogdan: ”PNL Sebeș își sacrifică principalul om pentru poftele personale ale unui intrus politic precum Dorin Nistor!” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...