Actualitate, Stirea Zilei

Dorel Bogdan, noul președinte al PRU Alba. Comunicat.

„După aproape 4 ani în care nu am fost implicat politic dar întotdeauna atent la ceea ce se întâmplă pe șcena politică locală și națională am hotărât și am luat decizia de a mă implica într-un partid naționalist alături de vechiul și bunul meu prieten BOGDAN DIACONU – președintele PARTIDULUI ROMÂNIA UNITĂ.
   A fi naționalist înseamna însă, nu numai a-ți iubi neamul și semenii ci și a-l respecta pe cel care, de alt neam fiind e naționalist. Echilibrul care se crează între aceste forțe, sincere și puternice, e unul natural.  Nu putem condamna minoritățile din România ca țin mai mult la neamul lor decât la al nostru. Nu înțeleg însă pretenția absurdă, a lor de a ne cere să tolerăm noi naționalismul lor pe teritoriul țării noastre.  Dacă vor înțelege să fie naționaliști la ei acasă, noi nu putem decât să-i respectăm! Nu este o crimă că ne iubim țara, chiar dacă, în acest sentiment, picurăm și puțin exces.
  Trebuie să ne întoarcem la normalitate, la demnitatea de a fi român. Pentru acest scop trebuie, însă, adunate toate forțele neamului, toți cei care iubesc această țară, aceste meleaguri, care mai au idealuri, pentru ca împreună să provocăm o trezire a conștiiței românești. România Unită este, până la urmă o chemare la luptă,  la renașterea națională.
  Îmi doresc un oraș „verde” și curat SEBEȘ – unde locuiesc împreună cu familia, îmi doresc un județ prosper – ALBA și îmi doresc o țară – ROMÂNIA ,  unde să-ți fie drag să locuiești și unde tinerii să învețe și să muncească fără gândul de a mai pleca de aici niciodată, nicăieri.

     Cu stimă,
  DOREL BOGDAN
  Președintele PARTIDUL ROMÂNIA UNITA – Filiala ALBA

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 septembrie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...