Actualitate, Stirea Zilei

Dorel Bogdan, noul președinte al PRU Alba. Comunicat.

„După aproape 4 ani în care nu am fost implicat politic dar întotdeauna atent la ceea ce se întâmplă pe șcena politică locală și națională am hotărât și am luat decizia de a mă implica într-un partid naționalist alături de vechiul și bunul meu prieten BOGDAN DIACONU – președintele PARTIDULUI ROMÂNIA UNITĂ.
   A fi naționalist înseamna însă, nu numai a-ți iubi neamul și semenii ci și a-l respecta pe cel care, de alt neam fiind e naționalist. Echilibrul care se crează între aceste forțe, sincere și puternice, e unul natural.  Nu putem condamna minoritățile din România ca țin mai mult la neamul lor decât la al nostru. Nu înțeleg însă pretenția absurdă, a lor de a ne cere să tolerăm noi naționalismul lor pe teritoriul țării noastre.  Dacă vor înțelege să fie naționaliști la ei acasă, noi nu putem decât să-i respectăm! Nu este o crimă că ne iubim țara, chiar dacă, în acest sentiment, picurăm și puțin exces.
  Trebuie să ne întoarcem la normalitate, la demnitatea de a fi român. Pentru acest scop trebuie, însă, adunate toate forțele neamului, toți cei care iubesc această țară, aceste meleaguri, care mai au idealuri, pentru ca împreună să provocăm o trezire a conștiiței românești. România Unită este, până la urmă o chemare la luptă,  la renașterea națională.
  Îmi doresc un oraș „verde” și curat SEBEȘ – unde locuiesc împreună cu familia, îmi doresc un județ prosper – ALBA și îmi doresc o țară – ROMÂNIA ,  unde să-ți fie drag să locuiești și unde tinerii să învețe și să muncească fără gândul de a mai pleca de aici niciodată, nicăieri.

     Cu stimă,
  DOREL BOGDAN
  Președintele PARTIDUL ROMÂNIA UNITA – Filiala ALBA

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 septembrie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...