Actualitate

Donaţie pentru secţia de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba

După ce la începutul lunii august a organizat “ Aventuri Culinare ” la Sebeş, Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba revine din nou în atenţia publicului. De data aceasta cu o acţiune umanitară adresată Spitalului Judeţean Alba.
Joi, 28 august, Secţia de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean Alba a fost gazda Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba. Fără mult fast şi fără a dori să iasă din anonimat, membrii forului de conducere au oferit cadrelor medicale lenjerie completă de pat. Aceasta va fi folosită pentru echiparea mai multor saloane şi de ea vor beneficia bolnavii internaţi pe secţie.
Nu vorbim de o acţiune izolată deoarece, de-a lungul timpului, I.P.A. – Regiunea 2 Alba a stat la baza a numeroase acţiuni caritabile, oferind un sprijin celor aflaţi în nevoie şi făcându-le acestora, chiar şi temporar, viaţa mai frumoasă. Demonstrând sensibilitate şi generozitate, răspunzând întotdeauna prompt la solicitările chiar şi nerostite ale celor din jur, membri I.P.A. oferă societăţii un model de comportament demn de urmat. Dragostea, cinstea, onoarea şi condescendenţa faţă de semeni reprezintă valori pe care asociaţia le preţuieşte şi le promovează ori de câte ori are ocazia şi indiferent de contextul pe care realitatea îl oferă.
Informaţii suplimentare:
Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor Secţia Română a fost fondată la data de 31 august 1992 şi afiliată la International Police Association in data de 25 octombrie 1996. Asociaţia este organizată pe principiul teritorialităţii, cu sediul oficial în municipiul Bucureşti, fiind formată din regiuni (filiale), constituite pe lângă structurile profesionale ale M.A.I. Are în rândurile sale oameni de pretutindeni, neangajaţi politic, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră sau pompieri.
Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 2 Alba este o filială a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor Secţia Română, care a fost înfiinţată la nivelul Jandarmeriei Alba în anul 2006. Astăzi ponderea cea mai mare a membrilor este reprezentată de jandarmi, cu peste 40%, urmaţi de pompieri militari de la ISU Alba şi de poliţişti locali.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...