Actualitate, Sanatate, Stiri

Donaţie de măşti și produse de curățenie pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba îşi continuă demersurile de susţinere a unităţilor şi instituţiilor care duc o luptă zilnică pentru combaterea efectelor bolii COVID-19.

Astfel, în decursul zilei de 20.08.2020, organizaţia noastră a distribuit Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia 4.000 măşti, precum şi produse de curățat, menite să asigure protecţia personalului medical, precum şi a pacienţilor internaţi în cadrul acestui spital de referinţă din judeţul nostru.

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba mulţumeşte tuturor celor care ne sunt alături în această perioadă de criză.

Crucea Roșie Română, organizația umanitară cu expertiză în prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor și intervenția în situație de dezastre este în colaborare permanentă cu autoritățile centrale și locale și oferă sprijin logistic, uman și material pentru a consolida răspunsul țării noastre la amenințarea cu noul coronavirus COVID-19.

Misiunea umanitară fundamentală a Crucii Roşii este de a preveni şi alina suferinţa umană, protejarea vieţii şi sănătăţii, asigurarea respectării fiinţei umane, în mod imparţial, fără nicio discriminare de naţionalitate, rasă, sex, religie, clasă socială şi opţiune politică.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 august 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...