Locale, Stiri Blaj

Doi tineri din Roșia de Secaș care au băgat un om în spital, reținuți pentru vătămare corporală

Luni, 22 octombrie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore doi tineri, de 20 şi 26 de ani, ambii din localitatea Ungurei, comuna Roşia de Secaş, ce sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte sesizate poliţiei în seara zilei de 21 octombrie 2018.

Se pare că cei doi tineri în seara zilei de 21 octombrie 2018, în jurul orei 20, în timp ce se aflau în faţa unui imobil din localitatea Ungurei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat de 34 de ani, din localitate, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Ulterior victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la un spital din municipiul Cluj Napoca şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

În cursul zilei de marți, 23 octombrie, cei doi reţinuţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 octombrie 2018

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...