Stiri, Stiri Blaj

Doi tineri din Blaj cercetați în stare de arest preventiv pentru tâlhărie

În după amiaza zilei de luni, 4 mai, polițiștii din Blaj au fost sesizați de către un bărbat din Mediaș, județul Sibiu, cu privire la faptul că este posibil ca mama sa, o femeie în vârstă de 81 de ani, din Blaj, să fi fost victima unei infracțiuni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în noaptea de 3/ 4 mai 2020, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în locuința femeii, ar fi agresat-o și ar fi sustras suma de 1.500 de lei și 30 de litri de vin.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 5 mai 2020, polițiștii din Blaj au reușit să identifice persoanele bănuite de săvârșirea faptei, doi tineri, de 23 și 15 ani, din Blaj.

Cei doi au fost reținuți, pentru tâlhărie calificată, iar în cursul zilei de ieri, 5 mai, au fost prezentați în fața magistraților, care au dispus cercetarea lor în stare de arest preventiv.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale, iar potrivit concluziilor medico – legal are nevoie de 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 mai 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...