Actualitate

Doi tineri din Argeş autorii unui furt din autoturism pe autostrada A1

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş îi cercetează pe doi tineri din judeţul Argeş care sunt bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un autoturism ce se afla în parcarea autostrăzii A1, pe raza comunei Pianu. Prejudiciul a fost recuperat integral.
În fapt, în dimineaţa zilei de 3 martie, 2015, în jurul orelor 7,45, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat de 50 de ani, din judeţul Argeş, şofer al unui tir ce se afla în parcarea autostrăzii, cu privire la faptul că dintr-un autoturism aflat în parcare, doi indivizi au sustras bunuri după care au plecat cu un autoturism.
Apelantul a reușit să reţină numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasau suspecţii şi a oferit indicii utile poliţiştilor, iar autoturismul a fost identificat în trafic şi oprit de către poliţiştii rutieri din judeţul Sibiu, pe raza localităţii Tălmaciu.
În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în dimineaţa zilei de 3 martie a.c., C.V., de 18 ani, împreună cu S.R., de 16 ani, ambii din comuna Merişani, judeţul Argeş, au sustras două genţi dintr-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, ce se afla în parcarea de pe autostrada A1, pe raza localităţii Pianu, sensul Deva – Sebeş.
Se pare că ocupanţii autoturismului se odihneau iar uşile acestuia nu erau asigurate. Tinerii au sustras două genți în care se afla o tabletă, mai multe acte de identitate, carduri, documente și bunuri personale, în valoare de 2.000 de lei.
Păgubiţii nu au sesizat poliţia şi şi-au continuat drumul spre Bulgaria, în după amiaza aceleiaşi zile ajungând în ţara natală.
Poliţiştii au reuşit să recupereze toate bunurile sustrase de către cei doi tineri, cu ajutorul documentelor găsite au identificat victima, iar prin intermediul poliţiştilor din Punctul de Contact Giurgiu aceasta a fost anunţată. În cursul zilei de ieri, 4 martie, bunurile sustrase i-au fost restituite.
Faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...