Actualitate

Doi tineri au fost prinși de jandarmi după ce au lovit poarta unei case particulare de pe strada Mircea Eliade din municipiul Alba Iulia

Astăzi, 25 iulie, în jurul orei 01.45 echipa de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil a fost direcționată de către dispecerul de serviciu, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, să se deplaseze pe strada Mircea Eliade din municipiul Alba Iulia unde o femeie a sesizat că mai multe persoane lovesc în poarta locuinței sale.

În urma deplasării la fața locului jandarmii au depistat un grup de cinci persoane cu vârste cuprinse între 17 si 19 ani, care la apariția lor au luat-o la fugă. Aceștia au fost prinși la câteva străzi depărtare și au fost legitimați.

Cu ocazia controlului corporal s-a găsit asupra uneia dintre persoane un plic de plastic tip ziplock care conținea o substanță de culoare albă sub formă de cristale. Întrebat despre proveniența plicului, acesta le-a relatat jandarmilor că în urmă cu o zi, în timp ce se afla pe o stradă din Alba Iulia, a fost abordat de un bărbat, care i-a înmanat plicul fără a pretinde nimic în schimb.

În urma continuării verificărilor în imediata apropiere a persoanelor în cauză a fost găsit un plic tip ziplock cu aceeași substanță de culoare albă sub formă de cristale. Întrebați de proveniența lui, un tânăr de 19 ani a recunoscut că îi aparține și că l-a procurat cu 3 luni în urmă.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetărilor.

The post Doi tineri au fost prinși de jandarmi după ce au lovit poarta unei case particulare de pe strada Mircea Eliade din municipiul Alba Iulia appeared first on albapesurse.

Astăzi, 25 iulie, în jurul orei 01.45 echipa de intervenție din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil a fost direcționată de către dispecerul de serviciu, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, să se deplaseze pe…
The post Doi tineri au fost prinși de jandarmi după ce au lovit poarta unei case particulare de pe strada Mircea Eliade din municipiul Alba Iulia appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 iulie 2022

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...