Actualitate, Comunicate

Doi șoferi din Turda și Satu Mare, cercetați de polițiștii din Alba după ce au provocat accidente de circulație în Aiud și Bălcaciu

Doi șoferi din Turda și Satu Mare sunt cercetați de polițiști din Alba după ce, aflați la volanul unor autoturisme, au provocat accidente de circulație în municipiul Aiud și în afara localității Bălcaciu. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 iulie, ora 21.34, pe strada Avram Iancu din municipiul Aiud, B.R.C., de 24 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Aiud.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Aiud, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Aiud.

Cercetările sunt continuate.

Duminică, 26 iulie, ora 06.43, pe DJ 107, în afara localității Bălcaciu, C.A., de 53 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Șona, județul Alba.

În urma accidentului, şoferii celor două autoturisme au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde au primit îngrijiri.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...