Actualitate, Comunicate

Doi bărbați din Alba Iulia, cercetați pentru furt la o sală de jocuri

Doi bărbați în vârstă de 34 de ani, respectiv 35 de ani din Alba Iulia sunt cercetați de polițiști pentru furt calificat, după ce, în noaptea de 3/4 februarie, au sustras dintr-un aparat aflat într-o sală de jocuri suma de peste 23.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia i-au identificat pe doi bărbaţi de municipiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri din Alba Iulia, faptă prin care au cauzat un prejudiciu în valoare de peste 23.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, joi au fost identificaţi S.V.C., de 34 de ani, şi O.E.M., de 35 de ani, ambii din Alba Iulia, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt.

În sarcina celor doi bărbaţi s-a reţinut faptul că, în noaptea de 3/4 februarie 2015, folosindu-se de chei potrivite şi profitând de neatenţia personalului, au sustras dintr-un aparat electronic de jocuri de noroc, suma de 23.715 lei.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iulie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...