Actualitate, Stiri

Doar 2 candidaţi au trecut de proba scrisă a concursului pentru cele 15 posturi de asistent medical

spitalIeri s-a desfășurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea celor 15 posturi de asistent medical la Spitalul Județean Alba, concurs la care s-au prezentat 73 de candidați din cei 76 înscriși pentru această probă.

În urma concursului, doar doi candidați au reușit să obțină peste 50 de puncte și au fost declarați admiși, urmând să susțină și proba orală. Restul de 71 de candidați au obținut punctaje cuprinse între 18 și 48 de puncte.

Dezvoltarea Spitalului Județean și creșterea calității serviciilor oferite publicului ține, într-o foarte mare măsură, și de pregătirea personalului medical care lucrează aici. De când am preluat Spitalul Județean am investit constant în dotări și aparatură, dar și în oameni, facând tot ce a fost cu putință să avem un personal bine pregătit.

E normal să existe nemulțumiri și frustrări de partea celor care nu reușesc   să-și treacă examenele, dar trebuie să știe că noi vrem calitate la Spitalul Județean și oameni bine pregătiți. Felicit pe această cale comisia de examen pentru exigență și imparțialitate și le mulțumesc celor din această comisie pentru ajutorul pe care îl dau la creșterea calității actului medical din Spitalul Județean Alba.” – a declarat Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba.

 

Foto: arhivă

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...