hitfm

ASCULTA RADIO ORION PE HITFM.RO

Distribuţia facturilor E.ON este realizată de Poşta Română - Ziarul Apulum
Actualitate

Distribuţia facturilor E.ON este realizată de Poşta Română

E.ON Energie România a decis încetarea colaborării cu Total Post, iar la momentul de faţă, serviciul de distribuire a facturilor emise de companiile E.ON se realizează prin intermediul Poştei Române.
Apreciem preocuparea clienţilor noştri faţă de primirea şi plata facturilor de gaze naturale/energie electrică şi le cerem scuze pentru disfuncţionalităţile apărute în distribuirea facturilor.
Reamintim consumatorilor că, în cazul în care nu primesc facturile în intervalul obişnuit, sunt rugaţi să le solicite utilizând unul din canalele de comunicare puse la dispoziţie de compania noastră.
Astfel, telefonic – de luni până vineri – se pot adresa Centrului de Servicii Clienţi, între orele 08.00 şi 20.00 la numerele de telefon 0801 000 366 sau 0265 200 366.

Factura curentă poate fi solicitată şi prin:
•e-mail, la adresa: serviciiclienti@eon-romania.ro;
•fax, la numărul: 0265 200 367;
•poştă, la OP1, CP 10 Târgu Mureş.

Prin crearea unui cont client pe site-ul E.ON Myline (http://www.myline-eon.ro), consumatorii pot vizualiza informaţii referitoare la facturile emise (număr şi tip factură, sume de plată, perioada de facturare şi termene de scadenţă), precum şi informaţii referitoare la istoricul de consum individual.

Departamentul Comunicare Corporatistă
E.ON România

Distribuie Acum

11 decembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...