Actualitate

Distracţie stupidă pentru doi tineri băuţi din Cugir

Aflaţi într-un loc public din oraşul Cugir, doi localnici care erau sub influenţa băuturilor alcoolice se distrau agresând verbal trecătorii. Pentru că au fost ignoraţi şi nu au găsit pe nimeni cu care să se certe s-au răzbunat spărgând fereastra unei locuinţe. În prezent, amândoi riscă să fie cercetaţi penal.

Printr-un apel la 112, joi, 28 mai a .c., la ora 18.50 s-a semnalat faptul că două persoane aflate în vădită stare de ebrietate acostează într-un mod agresiv trecătorii de pe strada Drăgana din oraşul Cugir. În ajutorul apelantului s-a deplasat de urgenţă un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un politist şi un jandarm care a constatat că persoanele recalcitrante fugiseră, dar nu înainte de a distruge o fereastră a unui imobil din zonă. Pornind de la semnalmentele oferite de martorii oculari poliţistul şi jandarmul au plecat în căutarea celor doi, depistându-i pe strada I.B. Deleanu din localitate. Unul dintre aceştia prezenta urme de sânge pe unul dintre braţe – ceea ce ar fi putut indica faptul că el era autorul distrugerii de mai devreme – drept pentru care au fost invitaţi la sediul poliţiei în vederea clarificării situaţiei. Total necooperanţi cu forţele de ordine, au refuzat să se conformeze indicaţiilor acestora fiind nevoie de încătuşarea unuia dintre ei şi conducerea forţată.

Identificaţi ca fiind Ghe. R. ( 27 de ani ) şi Vasile D. ( 21 de ani ), ambii domiciliati în Cugir, au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei. Totodată, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea faptei de distrugere, în cauză a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca Poliţia Oraşului Cugir să continue cercetările.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...