Actualitate, Stiri

Diploma „First Class” acordată Cluburilor Rotary Alba Iulia Civitas Solis și Rotary Alba Iulia

Cluburile Rotary Alba Iulia Civitas Solis și Rotary Alba Iulia au reprezentat cu cinste municipiul Alba Iulia și județul Alba la Conferința Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova, care a avut loc week-end-ul trecut la Timișoara.

O delegație de șase membri, condusă de Dana Tomșiț, președinte Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, a fost prezentă la acest moment de bucurie și bilanț al mișcării Rotary în România și Republica Moldova, prilej cu care s-au celebrat cei 85 de ani de la înființarea primelor cluburi Rotary din Romania (București și Timișoara, în 1929) și 20 de ani de la reînființarea Clubului Rotary din Timișoara.

În acest cadru solemn, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a fost felicitat pentru întreaga activitate de seviciu în folosul comunității, primind din partea presedintelui Rotary International Ron D. Burton, si a Guvernatorului Marian Mocanu diploma “First Class”, pentru stabilirea obiectivelor strategice “Engage Rotary, Change Lives”, aceasta fiind de altfel și tema anului rotarian 2013-2014.

Prezența Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis la acest eveniment de mare anvergură, cu participare internațională, a fost apreciată și pentru promovarea valorilor și tradițiilor populare specifice județului Alba, într-una din zilele conferinței delegația albaiuliană îmbrăcând frumoase costume populare de pe meleagurile noastre.

Prin distincțiile acordate, dar și prin dezbaterile și seminariile susținute pe parcursul celor patru zile, Districtul Rotary 2241 România și Republica Moldova a demonstrat că idealurile și principiile rotariene, de promovare a excelenței în toate domeniile și a preocupării constante de a servi în interesul comunității, pot fi ridicate la rang de cinste.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 mai 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...