Actualitate

Din octombrie Prețuiește viața la TVR cu Andreea Marin

andreea-marin-2013-larg_05986300A stat câțiva ani departe de micul ecran, pentru că nu acceptă compromisuri și emisiuni a căror miză este simpla apariție la televizor. Revine, însă, din octombrie, la TVR, pentru că are un proiect în care crede, un proiect cu un impact pozitiv asupra oamenilor și care are șansa să ne faca să simțim din nou mândria de a fi român. Pentru că Prețuiește viața, Andreea Marin îi aduce în lumina reflectoarelor pe cei care au tăria de a alege potecile anevoioase în locul drumului lin, pentru a întinde o mână de ajutor semenilor lor.

Din octombrie, Andreea Marin lansează emisiunea Prețuiește viața la TVR. ‘Prețuiește viața este îndemnul pe care mi-l adresez mie însămi în fiecare dimineață, doza mea de optimism, pe care vreau să o insuflu acum și românilor care vor deschide televizorul să vadă acest spectacol al vieții și al pozitivismului. Nu veți găsi bârfe, scandaluri, scenarii fanteziste, ci oameni frumoși, valoroși și motive suficiente pentru a simți că viața merită trăită’, este promisiunea cu care Andreea Marin se întoarce în fața telespectatorilor TVR.

Andreea Marin: ‘Stă în puterea noastră să alegem ce vrem să trăim’

Prin intermediul emisiunii, oameni care au dovedit deja că știu să prețuiască viața vor afla că gesturile lor nu au trecut neobservate și vor fi recompensați pentru meritele lor. Poveștile lor stau mărturie că viața merită trăită, iubită, prețuită.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

25 septembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...