Actualitate, Pamflet, Stiri

Din Jurassic până­-n Cretacic totul e Real-­Politik

Nişte cercetători români, nu britanici, au descoperit la Oarda de Jos fosilele unor mici mamifere: este vorba de şopârla pesedeus, a căror urmaşi a ajuns astăzi la neverosimila greutate de 37%. Din fericire, lingăii pesedişti nu au avut dreptate când au minţit poporul cu Antenele şi Românica TV când au spus sus şi tare că specia de pesedei a ajuns la 44 la sută greutate. Deocamdată, reptilele roşii sunt doar la 37 la sută. Doamne­-Ţi Mulţam!

În aceste zile a ieşit din cărţile de preistorie dinozaurul kaghebist: încă o dată Ion Iliescu ne­-a dat o lecţie de politică preistorică cu ghioage şi înjurături. Iliescu a făcut­-o lichea pe tânăra speranţă a reptilelor liberale, Crin Antonescu.

Fosilizat înainte de vreme, micul dinozaur titulescianensis a căpătat năravurile vechilor dinozauri roşii (Adrian Năstase, Ion Iliescu, Saşa Brucan etc).

Paleontologii englezi spun că Micul Dinozaur Titulescian vrea să ocupe toată regiunea care se numeşte astăzi România şi să o împartă bucăţele pentru brontozaurii baroni care sunt răspândiţi pe întreg teritoriul fosilizat carpato-balcano­-pontic.

Aşa cum nu se prea întâmplă în viaţa politică preistorică de pe plaiurile mioritice, tânăra reptilă Antonescu s­-a retras din cursa pentru Palatul Dinozaurilor Cotrocenişti. Un gest de moralitate, de onoare, cum rar se vede printre reptilele politice din ţărişoara noastră.

De notat că glaciaţiunea europarlamentară de la 25 mai a dus la dispariţia tinerilor şopârle PP­-DD­-iste. Senzaţionala şopârlă televizorus direct va fi înghiţită cu poftă de vechii dinozauri (PSD, PDL, PNL).

În acest timp micul iepuraş de tundră (Mircea Diaconu) va fi halit cu tot cu blăniţă de brontozaurul securistoid Dan Voiculescu, venit dintr­-o sumbră preistorie sovietică.

Pentru a nu fi aruncat la coşul de gunoi al preistoriei, fosila băsistă are nevoie de un urmaş care să păzească peştera de la Coroceni.

În aşteptarea marii bătălii din noiembrie 2014, toate reptilele, toţi dinozaurii îşi ascut colţii şi ghearele. Mare atenţie la bătălia din noiembrie, pentru că după cum se ştie, Liviu Dragnea ­- homo decedatus votandis, a reuşit performanţe electorale gigantice în judeţele votandifore, Teleorman, Ialomiţa, Giurgiu, Ilfov ş.a.m.d., acolo unde au fost la vot de la mumiile şi scheletele din cimitire, până la tot felul de nevertebrate pesediste şi alte forme de viaţă subpământeană.

Acest text este un PAMFLET şi trebuie tratat ca atare!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 iunie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...