Actualitate, Evenimente, INSPECTORUL PMAB, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Din februarie, în județul Alba vine Inspectorul PMAB

Începând cu luna februarie a acestui an, Platforma Media Alba aduce în scena mass-media a județului Alba doi jurnaliști de investigație și va crea o rubrică specială în fiecare ziar pe care îl are în portofoliu (ZiarulApulum.ro, Sebeșeanul.ro, ZiaruldeAiud.ro, Cugireanul.ro, ZiarulMotilor.ro, Blajeanul.ro) dar și pe posturile de radio pe care le administrază (Radio HitFM Alba și Radio HitFM din Apuseni), rubrica urmând să se intituleze ”Inspectorul PMAB”.

Inspectorul PMAB va fi o emisiune și o rubrică inspirată dupa modelul Inspectorul Pro de la Pro Tv. Drone, aparate de fotografiat, camere de filmat, scanere mobile, reportofoane performate, toate vor fi în dotarea jurnaliștilor de investigație ai PMAB. Analize, dezvăluiri, conexiuni, investigații politice, licitații cu probleme, atribuiri directe sau indirecte, toate vă vor fi prezentate de Inspectorul PMAB.

Cetățenii care au un subiect de investigat se pot adresa cu încredere Ziarului Apulum sau postului de radio Hit Fm Alba regional pentru a ne aduce la cunoștință probleme depistate. Și funcționari publici sau angajații anumitor firme pot apela cu încredere la noi deoarece confidențialitatea surselor este punctul nostru forte. Cu aceată ocazie va fi creat și un formular online pe care te poți loga pentru a ne trimite mesaje anonime.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 ianuarie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Radio Alba Centrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...