Actualitate, Sanatate, Social, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

DGASPC Alba a primit o donație generoasă de echipamente de protecție

Serviciile sociale de tip rezidenţial şi familial, destinate copilului, persoanelor cu dizabilităţi şi victimelor violenţei domestice sunt furnizate de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba cu implicarea tuturor resurselor umane și materiale în scopul asigurării nevoilor individuale şi protecţiei beneficiarilor.

Pentru a putea oferi servicii și sprijin, atât celor ocrotiți în sistemul de protecție specială, cât și solicitărilor venite din județ, în contextul actual, este nevoie de echipamente de protecție, iar orice mână de ajutor este binevenită.

De aceea, DGASPC Alba mulțumește Asociației Rotary Club Civitas Solis Alba Iulia care a donat 2000 de bucăți de mănuși, 30 de bucăți de combinezoane, 100 bucăți măști de protecție și firmei Ukis creators srl – Cluj Napoca care a donat 200 bucăți măști de protecție.

Aceste echipamente de protecție vor fi distribuite angajaților și beneficiarilor din centrele rezidențiale pentru copii și persoane adulte cu dizabilități aflate în structura DGASPC Alba și specialiștilor care fac parte din echipa de intervenție în regim de urgență.

Actul de donație este un act de civism, de solidaritate. Generozitatea, altruismul și caritatea sunt valori care se exprimă prin dăruire, implicare, dorința de a ajuta, dar mai ales prin respectul arătat celui de lângă tine.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 aprilie 2020

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...