Stirea Ta, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Dezastru ecologic la Sebeș! Primăria și APM Alba, nicio reacție!?! (foto)

Un cititor ne-a trimis la redacție mai multe poze de lângă depozitul de colectare a deșeurilor menajere al companiei de salubritate din Sebeș. Se pare că în jurul depozitului gunoaiele sunt ca la ele acasă, mai exact sute de materiale din plastic și nu numai au fost împrăștiate de vânt din depozit pe o suprafață mare și oferă un peisaj dezolant celor care trec prin zonă. Câmpurile și copacii din zona respectivă sunt acoperiți de gunoaie care au ajuns și la zonele locuite. Curios este faptul că primăria duce o luptă cu cei care aruncă gunoaie pe lângă tomberoane, prin șanțuri sau chiar cu căruțele în anumite zone, iar cei care ar trebui să fie amendați cu adevărat sunt lăsați de o parte.

Cititorul nostru ne-a scris că această problemă persistă de mai bine de un an iar multe dintre aceste resturi menajere au fost amestecate de plugurile tractoarelor cu pământul și bineînțeles foarte multe în acest moment se află în terenurile arabile din zonă.

Nu putem să nu remarcăm și dezordinea din spațiul destinat colectării deșeurilor! Se pare că cei de la primărie și APM Alba trec cu vederea și groapa de gunoi neautorizată din cealaltă parte a Sebeșului din zona Cartierului romilor care poate la fel fi inclusă în titlul nostru ”Dezastru ecologic la Sebeș!”.

Vă lăsăm pe dumneavoastră să apreciați gravitatea acestui fapt din pozele pe care le-am primit pe adresa redacției.

Distribuie Acum

12 martie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...