Actualitate, Stiri

Despăgubirile pentru terenurile de pe autostrada Sebeş-Turda încep de la 1 euro/mp

Proprietarii de terenuri de pe traseul viitoarei autostrăzi Sebeş – Turda, vor fi despăgubiţi de către statul român cu puţin peste un euro/mp de teren extravilan şi aproximativ 16 euro/mp de teren intravilan.

La începutul acestei luni a fost publicată în Monitorul Oficial lista cuprinzând imobilele proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al obiectivului de investiţii “Autostrada Sebeş Turda”.

Este vorba despre 4.312 imobile de pe raza localităţilor Alba Iulia, Sebeş, Ciugud, Sîntimbru, Galda, Teiuş, Gârbova, Sîncrai, Ciumbrud, Rădeşti, Aiud, dar şi Moldoveneşti, Mihai Viteazu şi Călăraşi din judeţul Cluj. Sumele totale alocate pentru exproprieri sunt în cuantum total de 36.511.000 lei şi sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Secretariatului General al Guvernului, pentru Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Investiţii Străine, Parteneriat Public-Privat şi Promovarea Exporturilor, în limita prevederilor bugetare aprobate Secretariatului General al Guvernului prin Legea bugetului de stat pe anul 2014 nr. 356/2013 la capitolul 84.01 “Transporturi”, titlul 56 “Proiecte cu Finanţare din Fonduri Externe Nerambursabile (FEN) Postaderare”, articolul 56.03 – “Programe din Fondul de Coeziune (FC)”.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...