Politica

Despăgubiri pentru proprietarii din Sântimbru și Galda de Jos expropriați pentru construirea autostrăzii

psdpsd

În urmă cu două săptămâni, am transmis o adresă către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin intermediul căreia am solicitat specificarea termenului de efectuare a plăților către persoanele fizice și juridice care au fost expropriate pentru cauză de utilitate publică în vederea construcției Autostrăzii Sebeș-Turda și care încă nu au primit despăgubirile aferente, a anunțat Călin Matieș, senator PSD de Alba.

”Petiția a fost însoțită de un tabel cu numele a 123 de persoane sau firme. Am revenit, vineri, asupra prezentei solicitări. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, mi-a mulțumit pentru informare și a precizat, de asemenea, că nu știa că există parcele nedespăgubite în zona Sântimbru și Galda de Jos, respectiv de aceste întârzieri (care datează din perioada 2017-2018).

Consătenii mei au început să primească, acasă, invitații de despăgubire a proprietăților lor.

Îi încurajez pe toți cetățenii să îmi transmită problemele cu care se confruntă și îi asigur că acestea vor ajunge pe masa decidenților”, a transmis Călin Matieș.

The post Despăgubiri pentru proprietarii din Sântimbru și Galda de Jos expropriați pentru construirea autostrăzii appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...